Försäsongsträning

Behöver du komma igång inför vintersäsongen? I så fall kan du göra såhär:

Men om du inte vill slösa bort dyrbara kalorier på stånk och stön finns en bättre lösning. Följ bara dessa tre enkla steg:

 

1. Alkohol

Varje vintersäsong är fullpumpad med tequila, billig öl och däckma i snödrivan. Vill du till exempel göra ett gott intryck i den ökända suparorten Åre så krävs erfarenhet. Det är dags att börja dricka ordentligt redan nu, och då menar jag inte bara på helgerna utan måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Är man fortfarande sugen på fredagen är självklart det okej det med. Låt inte din lever lida i vinter, ta slut på den med en gång.

 

2. Miljö

Vare sig du är i alperna eller de mysiga svenska fjällen så kommer samma sak bita dig i röven. Det är kallt som fan och blåser halv orkan utomhus, sen kommer man hem till ett halvfärdigt ruckel som luktar svett och gammal jägermeisterspya. Du kommer antagligen sova trångt och jävligt med någon snarkande idiot som ska upp 04:45 och jobba frukost. Misströsta ej! Det finns en lösning. Varje gång du kommer hem från en alkad kväll i höstmörkret går du och lägger dig i en öppen frysbox. Ställ en bordsfläkt modell större ovanför för att uppnå optimala köldeffektsförhållanden. Överlever du detta är du garanterat redo för vintern!

 

3. Kondition

När man vaknar upp bakis som ett djur och upptäcker att det dumpat åtta decimeter puder vill man ha kondisen på topp! Bara att ta sig upp ur sängen efter en blöt kväll på Dippan kräver en elitidrottares vilopuls. Dock går inte ens gympumpade fysmonster säkra när det visar sig att pjäxorna har tappat formen och håller på att omvandla fötterna till illaluktande cancersvulster. Här finns det tyvärr bara en lösning i längden. Fram med verktygslådan, hugg av benen strax under vaderna och skruva helt enkelt fast pjxorna eller bootsen. Det och lite motion mellan varven kommer göra att du orkar allt ifrån söndagsjibb till topptur.

 

Grattis! Om du läst detta har du tagit del av de absolut bästa tipsen till en lyckad vinter.

 

Mr X


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0