Dagens (U?)-landsproblem

Den fjortonde augusti i år började något i Kina som kallas världens längsta bilkö. Den är tio mil lång.


F&J

Dagens I-landsproblem

"Fan! Bilkö! Nu kommer jag bli tio minuter försenad!"


F&J

J's nya liv

J har avslöjat något. J kommer att vara inblandad i en ny tv-satsning i höst! Det är dock inte J själv som kommer synas i rutan, utan hennes absolut bästa vänner! Trodde du J använde keps, hade affischer med snowboardkillar och läste djupa böcker om tredje världen hemma i Skåne? Då har du fel! Se nu till att följa J's egentliga umgängeskrets på tv i höst! Här är en sneakpeak:







Runt 100
F



Dagens I-landsproblem

"Alltså vafan fanns det ingen parkeringsplats precis vid ingången? Nu måste jag köra tillbaka och leta och sen gå hela vägen!"


F & J

Inte helt fel

Alkoholvanorna under säsongen var tvivelaktiga. Inte helt okej. Men nu börjar jag nyktra till. Och en kall Norrlands hade inte suttit fel.

Typ 112 eller nåt
J

Fighter

Läs förgående inlägg. Jag och J har, helt på impuls, köpt varsin bräda från vackra Österrike för att ta vår åkning till en helt ny nivå. Helt jävla underbart.

Men...

Jag fick ett mail från Österrike. Ett vänligt men bestämt mail. Det stod ungefär att: "Era brädor är nu på väg, men tänk nu på att stanna hemma tills brädorna anländer." Surfade runt lite på hemsidan och spårade vart i leveransen brädorna befinner sig. "Somewhere between Österreich and Schweden."

Nähä?!

Går in på hemsidan igen. Leveransen tar mellan tre och fjorton dagar. Ja men kul!

Så här sitter jag. Jag stirrar ut genom fönstret och längtar efter att få springa barfota i gräset. Jag skickar brev till avlägsna släktingar. Jag gör en kompis av en football. Jag försöker leva på det naturen ger mig. Men det är svårt, för jag är inomhus. Men jag är en kämpe.

Jag kämpar för det jag älskar!

F


Ett samtal

Igår kväll hände något som sällan händer. Jag fick ett sms. Detta är i och för sig inte ovanligt utan det som hände sen. För sms:t var från min vän F och det fanns inget annat att göra än att ringa upp och snacka om vår framtid. Vår framtid som snowboardåkare. Länge har vi båda känt att det är dags att gå vidare i livet och köpa ny bräda. Visst älskar vi våra gamla trotjänare djupt men det är något som saknas. 45 minuter senare hade vi velat klart och gjort det. Beställt varsin Burton Blender från Österrike. Det var inte gratis, det är bara att erkänna, men förhoppningsvis ska det vara värt det. Nu är det en spänd väntan innan våra nya brädor kommer till Sverige. Och en spänd väntan på att snön ska börja falla igen.



115
J

En bra anledning

J har i nedanstående inlägg skrivit om vår oförmåga att inte blogga. Jag är en rätt bra anledning.

I Åre jobbade vi mellan tjugo och fyrtio timmar i veckan. Vi jobbade ungefär hundra timmar i månaden.

I Norge jobbar jag tre gånger så mycket.

130(!!!)
F

På begäran

Vi har fått en hel del klagomål. Om varför vi inte skriver längre.

Kanske är det så att vi förlorade vårt liv och inte har något att skriva om nu mellan säsongerna.

Eller så är det så att vi skaffade oss ett liv den dagen vi lämnade Åre och inte pallar hänga på bloggen hela tiden.

Det mest troliga är dock att Storebror Staten har utövat censur på vår revolutionära blogg så att vi inte kunnat skriva något. 

Ingen aning hur många dagar det är kvar men ryktet säger att vi är halvvägs?
/J

RSS 2.0