Banff!

Det är nu ganska exakt tre månader sedan F och jag skilldes under en tårfylld cermoni i Norge. TRE MÅNADER!! Helt sjukt. Men snart är det dags! För vi ska gå på Banff Mountain Film Festival i kära gamla Lund den 5 oktober. WHOOP WHOOP!!




/J


Ett rykte

Ryktet säger att snön har börjat falla över Skutan. Sånt gillas!
Peace
J

Jorden runt på 80 dagar

Så finns det en bok som heter. Jag har inte läst den och har heller inga planer på det. Inte heller har jag rest Jorden runt. Men ändå är det en passande titel. För om exakt 80 dagar är det dags. Då öppnar vi ölen, drar igång musiken, försvinner in i dimman, släpper alla hämningar. 80 dagar kära vänner. 80!!!!!
J

Fans

Vi har sjukt många fans. Det är verkligen helt sjukt så många läsare vi har varje dag. Men en läsare är mer ihärdig än alla andra:



Efter bloggläsandet gick vi och lekte vår favortilek, Rödluvan och Vargen:



"Men mormor, varför har du så stora tänder?"

J

Godisjakt

Ikväll är det FF. Därför ska jag och mina bröder käka godis, hämtmat och spela tv-spel. Det är fient.
Det var dock väldigt jobbigt när jag skulle köpa godis. För tydligen hade hela Lund bestämt sig för att dom skulle köpa godis på exakt samma plats exakt samtidigt. Folk rev och slet i påsar, slevar, nappar, bilar och allt annat. Det var jobbigt. Tog en jäkla tid innan jag var klar. Då var jag trött. Kände mig oerhört sliten. Var väldigt nere. Hade tappat tron på livet och mänskligheten. Men när jag stod och väntade på att få betala såg jag det. Tjejen vid kassan hade en Åretröja på sig. Då kändes livet plötsligt värt att leva igen.
J

Inför valet

Det är snart val i Sverige. Det är spännande. Men säkert är det många av er läsare som inte har bestämt er för ett parti än. Och det är säkert flera av er som känner att det inte finns ett parti för just er. Bara lugn! Vi har lösningen. För vi här på bloggen har startat ett eget parti, och vi vill gärna ha DIN röst.
Här är vårt valmanifest:
  • Avskaffa momsen på skidrelaterade produkter! Det är inte vettigt att något så nödvändigt ska kosta skjortan. Genom att avskaffa momsen kan vi sänka priserna fett mycket.
  • Byt ut sommarlovet till ett 10 veckor långt vinterlov! Seriöst, vem vill ligga på stranden hela sommaren när man istället kan glida runt på skidor eller bräda mer än två månader om året?
  • Obligatorisk skidskola från årskurs 1! Alla barn ska lära sig simma i dagens Sverige. Varför ska något annat gälla för skidåkning?
  • Bygg inomhusanläggningar i hela landet! Alla ska ha nära till backen, året runt. Vi vill bygga en inomhusanläggning för snösport nära dig så att du kan njuta av skidåkning varje dag.
  • Bättre och gratis kollektivtrafik till och från Europas skidorter! Du ska snabbt och enkelt kunna nå ett skidparadis i Europa utan stor påverkan på klimatet. Vi vill därför se till så att du kan åka gratis till skidåkningen. Och givetvis ska det gå snabbt och enkelt!
  • Satsa på framtiden! Vi vill att Sverige ska bli ledande inom världens skidindustri. Därför vill vi satsa på forskning som tar fram morgondagens skida samt bräda.
  • Anpassa sjukvården! Vi vill anpassa sjukvården så att den passar just dig som skidåkare. Vi kommer därför att utbilda tusentals nya specialister på benbrott. Så att du snabbt kan vara tillbaka i backen igen.
  • Sänkta skatter! Givetvis ska det löna sig att åka skidor! Nu sänker vi skatterna kraftigt för allt som har mer än 50 skiddagar per år. Åker du bräda belönas du ytterligare med sänkningar. För brädåkare är ju faktiskt coolare.
Rösta på oss den 19 september!

F & J

RSS 2.0