Att Vara Stadsbo

Är du stadsbo? Kanske uppvuxen i en storstad eller nyinflyttad? Vet du inte riktigt om du kan kalla dig själv stadsbo? Här är några viktiga punkter!

Du springer till spårvagnen/bussen/tunnelbanan. Detta gör du med ditt liv som insats! Du struntar totalt i att det kommer en bil, tant eller bulldozer i din väg. Här gäller det att hinna! Du springer även fast det kommer en ny om tio minuter.


Du har alltid en latté i handen. Gärna någon speciell latté som ingen annan dricker, typ  en vanilj/tranbär/fettfri. Du har den placerad i handen för att du "är på väg." Vart, det vet du oftast inte. Men du är viktig.


Du går alltid mot rött. Det kommer ju ingen bil, därför går man. Det kommer en bil, då springer man. No big deal!


Du umgås genom att fika. Att träffas på annat sätt är nästintill omöjligt! Hur gör man om man inte har en kopp mellan händerna?


Du och din mobil är bästa vänner. När du träffar någon, är det din kära nalle du har bäst koll på. Minst var femte minut ser du till att du inte missat en sekund av "the real life". Har någon smsat? Det kan vara viktigt! För om man inte svarar inom två röda, kanske man missar kvällens party!


Du går ut, fast mest för att visa dig cool. Idioten från norrland som undrar vad du gör på fritiden kan dra sin kos! Här gäller det att ha coolaste modet, de snyggaste skorna och den godaste drinken. Om du har kul? Nä. Men du är ju tuff!


Känner du igen dig på alla punkter? Grattis, du är en renodlad stadsbo! Om du inte gör det, BÖRJA JOBBA!


199
F


Kommentarer
Postat av: Bloggarmaja

haha gud, och jag bor inte ens i stan, centrala göteborg ligger en halvtimmes bussfärd bort. Hehe alla stämmer ju! Dock har jag kul när jag är ute, men klart man är tuff ..

2010-05-26 @ 01:21:46
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0