Konsten Att Vara På Rätt Plats Vid Rätt Tillfälle

Efter en dag full med pow-pow för J och en dag full med ingenting för sjuka F begav sig de båda in till byn för att besöka farbror doktorn. F's hosta är ond och håller hela kollektivet, och inte minst hon själv, vaken om nätterna. Väl inne på mottagningen slår sig J ner medan F försvinner in hos doktorn. Och det är inte vilken doktor som helst, utan en doktorinna med samma namn som L! Både för och efternamn. Tufft!

Väl ute i väntrummet sitter J i godan ro och njuter av tystnaden. Då händer det! In genom dörren stiger självaste getingen (ja, vi är väl medvetna om att vi skriver geting. Men i T9 blir "heting" atomatiskt "geting" så då är det lika bra att köra på det!) Martin Stenmarck! J blir självklart lite nervös, vad ska hon säga?

-Tjena Martin, är du här?
Ska bli som ett "Vi är ju kompisar" men. Njaa...funkar inte

-MARTIN! Jag ääälskar ju dig!
Ehh...Nej?

J springer istället till tidningsstället och roffar åt sig en tidning. Det blir JAKT. En fin fin tidning. För folk över 50...

Sen kommer F ut. F har fått morfin och mår superbra. F märker inte att Stenis sitter på stolen. F börjar snacka om kondomer, för det är nämligen gratis. Stenis blir inropad till doktorn och rusar snabbt iväg.



Sen kommer Stenis förbi med bilen. Han plockar inte upp oss. Vi undrar fortfarande varför.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0